top of page

Köszönti önt a

SPORTKUTYA REHABILITÁCIÓS EGYESÜLET

Célunk, hogy mentett kutyák sportolási célú képzésével javítsuk szociális képességeiket, levezessük energiájukat, feltárjuk motiváltságukat, így növeljük jelentős mértékben örökbefogadási esélyeiket.

Kik vagyunk mi

Célunk, hogy az olyan menhelyi kutyákat, akik nem bírják a bezártságot, megőrülnek a fogságtól, hiperaktívak, agresszívak lesznek tőle vagy csak nem hajlandóak kijönni a kutyaólból, kiemeljük ebből a környezetből és speciális foglalkozásaink révén lehetővé tegyük számukra, hogy gazdára találhassanak.

 

Célunk továbbá azon rengeteg rejtett tehetség felkutatása, akik egyébként menhelyen, láncon vagy valahol bezárva élnék le az életüket, pedig motiváltságuk, képességeik alapján eredményes sportkutyák lehetnének akár hazánkban, akár nemzetközi versenyeken. Ezeknek a kutyáknak számukra megfelelő sportot választunk, amivel levezethetik az energiáikat, feloldhatják agressziójukat, kiélhetik munkakedvüket és közben sokat tanulhatnak az emberekkel történő együttélésről, kommunikációról. Rávesszük a reményvesztett, magukbafordult kutyákat, hogy szociális lényekké váljanak, újra együtt dolgozzanak az emberrel, megbízzanak felvezetőjükben, később gazdájukban.

Rólunk

"Nincs olyan ember, aki idillel ajándékozhatná meg a másikat. Erre csak az állat képes (...) A szeretet, mely a kutyát az emberhez fűzi, idilli szeretet. Nincs benne nézeteltérés, szívettépő jelenet, nincs benne fejlemény."

Milan Kundera: A lét elviselhetetlen könnyűsége

Brown Dog

Sportkutya Rehabilitációs Egyesület

Szentendre

Bankszámlaszám: 10403112-50526875-71661009

Nyilvántartási szám: 01-02-0016754

sportkutyarehab (at) gmail.com

  • facebook
bottom of page